fbpx
  • English
  • Română

Cine suntem

www.innovaconsulting.ro

Sustenabilitatea Noastra

E_2016_SDG_Poster_all_sizes_without_UN_emblem_Letter-min 2

Obiectivele de Dezvoltare Durabila

Aderam la cele 17 obiective de Dezvoltare Durabila stabilite de Organizatia Natiunilor Unite in conformitate cu Agenda 2030. Ne propunem sa contribuim la asigurarea unui nivel cat mai inalt de educatie si formare profesionala pentru noile generatii, astfel incat acestea sa fie mai bine pregatite pentru viitor. Investind in copiii nostri vom crea valoare pentru intreaga comunitate.

Asociația INNOVA

Pentru implementarea obiectivelor noastre de sustenabilitate am infiintat Asociația INNOVA - Asociația INNOVA pentru Inovare prin Dezvoltare Durabila - care promoveaza acest concept in randul tinerilor. In perioda 2014 – 2016 am implementat, in parteneriat cu mai multe scoli din 5 tari, o initiativa care a vizat introducerea noilor tehnologii in procesul de invatare si predare. In anul 2015, in parteneriat cu 12 licee din Romania am invatat peste 600 de elevi despre integrarea dezvoltarii durabile in managementul unei afacerii in cadrul firmelor de exercitiu infiintate de acestia la scoala.

shutterstock_1174709194-min
shutterstock_1032426265-min

Promovarea unei noi generatii de antreprenori responsabili

O mai buna corelare a sistemului educational cu piata muncii implica si participarea companiilor in pregatirea tinerilor. Astfel, in 2015 am stabilit o noua provocare pentru a invata 600 de elevi despre gestionarea unei companii virtuale si despre modul in care aceasta companie poate avea un impact mai bun asupra comunitatii.