Curs manager responsabilitate sociala
Curs manager responsabilitate sociala

INNOVA Project Consulting, în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie a Județului Neamț, lansează în perioada decembrie 2018 – martie 2019 campania de înscriere la cursurile gratuite de formare profesională pentru ocupația „Manager de Responsabilitate Socială” cu accent pe Raportarea Non-financiară pentru persoanele angajate in companii din Regiunea Nord-Este.

Acest curs vine în sprijinul companiilor care trebuie să se conformeze noilor cerințe legislative, și anume Ordinul MFP nr. 3456/2018 privind modificarea și completarea unor reglementări contabile, care prevede obligativitatea tuturor companiilor cu peste 500 de angajați să publice începând de la 1 ianuarie 2019 informații nefinanciare împreună cu situațiile financiare anuale.

Acest act normativ completează cadrul legislativ existent privind Raportarea Non-financiară, respectiv Ordinul MFP nr. 1938/2016 și Ordinul MFP nr. 2844/2016, potrivit cărora, companiile listate la bursă, companiile naționale și alte entități de interes public au obligația să publice astfel de informații in fiecare an.

La curs Manager de Responsabilitate Socială se pot înscrie persoane cu studii superioare, care au o funcție de conducere în cadrul unor companii cu sediul în Regiunea Nord-Est, care vor dobândi informații privind: tipul informațiilor nefinanciare, identificarea și prioritizarea acestora, indicatori de performanță nefinanciară, modalități de raportare.

Cursul este gratuit, are o durată de 40 de ore și va fi susținut de formatori cu experiență în activitatea de formare și în cea de raportare din cadrul companiei INNOVA Project Consulting, firmă de consultanță din România specializată în raportarea non-financiară și de sustenabilitate.

În funcție de numărul persoanelor înregistrate, cursurile se pot organiza în oricare din județele Iași, Bacău, Neamț, Vaslui, Botoșani și Suceava în perioada decembrie 2018 – martie 2019.

Toate cheltuielile  privind deplasarea, cazarea și masa vor fi suportate de Camera de Comerț și Industrie a Județului Neamț prin proiectul „Manageri competenți pentru întreprinderi responsabile – #business responsabil”, cofinanțat prin Programul Operațional Capital Uman 2014 – 2020, ce se derulează la nivelul Regiunii de Dezvoltare Nord-Est.

La finalizarea cursului, participanții vor primi un certificat de absolvire pentru ocupația Manager de Responsabilitate Socială (cod COR 325718), recunoscut de Ministerul Educației Naționale și de Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice, care atestă competențele dobândite.

Pentru informații suplimentare precum și pentru înscrieri, vă puteți adresa Camerei de Comerț și Industrie a Județului Neamț cu sediul în Bd. Decebal nr. 33, tel 0233-216663, e-mail ccint@ccint.ro – Irina Munteanu sau la tel 0371.024.168, e-mail office@innovaconsulting.ro.

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin

0 Comments

Leave your comment