shutterstock_463339994-min

In perioada 10 – 15 noiembrie 2018, INNOVA Project Consulting organizeaza la Hotel Bistrita din Durau, Cursul MANAGER RESPONSABILITATE SOCIALA – CSR. Cursul este gratuit si se adreseaza persoanelor cu functii de conducere din companii cu sediul in Regiunea Nord-Est. Toate cheltuielile privind deplasarea, cazarea si masa vor fi suportate de Camera de Comert Neamt (CCINT) prin proiectul “Manageri competenți pentru întreprinderi responsabile” http://www.ccint.ro/businessresponsabil/.
Informatii suplimentare si inscrieri se pot obtine la sediul CCINT din bd. Decebal nr. 33, tel 0233-216663, e-mail ccint@ccint.ro – Irina Munteanu sau la tel 0371.024.168, e-mail office@innovaconsulting.ro.

Structura Cursului Manager de Responsabilitate Sociala – CSR:

Rolul Managerului de Responsabilitate Sociala si criteriile de evaluare a performantei
Realizarea politicii si stategiei de Sustenabilitate
Gestionarea departamentului de Sustenabilitate
Coordonarea implementarii politicii si strategiei de Sustenabilitate
Monitorizarea progresului inregistrat
Raportarea performantelor de Sustenabilitate – Raportul Non-Financiar
Gestionarea procesului de implicare a partilor interesate

Cursul Manager de Responsabilitate Sociala – CSR este structurat in 4 module pe durata a 40 de ore, din care 24 de ore de teorie si 16 de ore de practica. Participantii vor acumula informatii despre gestionarea unui sistem de management de CSR si modalitati de evaluare a nivelului de performanta de CSR. Totodata, acestia vor primi informatii privind elaborarea unui raport de CSR sau de sustenabilitate.
Cursul se adreseaza persoanelor cu studii superioare cu functii de conducere in companii din judetele: Iasi, Bacau, Neamt, Vaslui, Botosani si Suceava. La finalizarea cursului participantii vor primi un certificat de absolvire pentru ocupatia de Manager de Responsabilitate Sociala (cod COR 325718), care atesta competentele dobandite.

Cursul va fi sustinut de formatori cu experienta in domeniul dezvoltarii durabile.

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin

0 Comments

Leave your comment