ARIR POZA

INNOVA Project Consulting se alatura in calitate de Membru Afiliat Asociației pentru Relații cu Investitorii la Bursă din România (ARIR).

„Ne bucurăm să ne alăturăm Asociației pentru Relații cu Investitorii la Bursă din Romania – ARIR și să sprijinim inițiativele acestei organizații privind implementarea celor mai bune practici în comunicarea cu investitorii și guvernanța corporativă. Prin aceasta acțiune, ne dorim să comunicăm angajamentul INNOVA Project Consulting de a investi în promovarea practicilor de sustenabilitate în cadrul pieței de capital din Romania și astfel să sprijinim companiile listate în procesul de raportare a performanței non-financiare”. Mihaela Croitoru, Managing Partner, INNOVA Project Consulting.

ARIR a fost înființată în Noiembrie 2018 de către 11 membri fondatori: companii listate, companii cu potențial de a deveni companii listate, administratori de fonduri și profesioniști în relația cu investitorii. În cadrul ARIR sunt invitate să adere: ca Membru Asociat – companii listate, în curs de listare sau care emit obligațiuni listate, Membru Afiliat – alte companii decât companii listate, în curs de listare sau care emit obligațiuni listate și Membru Profesionist –persoane cu experiență în IR. Membrii ARIR au acces la un conținut exclusiv, la sesiuni de instruire adaptate nevoilor lor și obiectivelor de IR, și participă la proiectele de dezvoltare a pieței de capital.

 

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin

0 Comments

Leave your comment