fbpx
 • English
 • Română
Logo-min

Organizatia ta are peste 500 de angajati?

Află totul despre raportul de sustenabilitate, obligatoriu de realizat începând cu 2019!

Raportul de sustenabilitate
(obligatoriu și necesar)

Raportul de sustenabilitate sau non-financiar este un document care prezintă o perspectivă integrată asupra companiei tale.
[ + ] Descoperă avantajele realizării unui raport de sustenabilitate pentru compania ta.

Organizăm seminarii gratuite
pentru raportarea non-financiară

Venim în compania ta și vă ajutăm să înțelegeți care sunt cerințele legislative, etapele unui proces de raportare și standardele internaționale ce pot fi utilizate. Toate informațiile sunt oferite aplicat, discuțiile fiind făcute pe exemple concrete.

Despre
Innova Project Consulting

Suntem una dintre principalele companii de consultanță din România, cu experiență concretă în Sustenabilitate și autoare a “Celui mai bun Raport de Sustenabilitate din România”, premiat în cadrul competiției 2016 Deloitte Green Frog Award.

Descoperă cum ar putea arăta raportul de sustenabilitate al companiei tale!

Petrom_LogoVector-min

În anul 2018, pentru al doilea an consecutiv, am sprijinit Grupul OMV Petrom în procesul de realizare al Raportului de sustenabilitate al companiei.
Documentul a fost elaborat în conformitate cu prevederile Directivei 2014/95/UE, transpusă în legislația naționala prin Ordinele MFP nr. 1938/2016 și nr. 2844/2016 - vezi aici raportul.

Pentru realizarea raportului s-au urmarit urmatoarele etape:

 • Identificarea temelor de sustenabilitate relevante
  • analiza comparativa a rapoartelor de sustenabilitate ale companiilor omoloage
  • intalniri cu angajatii din toate diviziile de afaceri, pentru a stabili riscurile si oportunitatile asociate temelor de sustenabilitate identificate de-a lungul lantului valoric al OMV Petrom
 • Prioritizarea temelor de sustenabilitate relevante
  • chestionar pe un esantion de 322 de parti interesate cheie, interne si externe
  • chestionar 12 experți interni cu functii de conducere
  • chestionar 12 experti externi din sectorul de Petrol&Gaze au oferit o opinie aprofundata asupra riscurilor si impacturilor activitatii OMV Petrom asupra societatii, economiei si mediului

[ + ] Află mai mult

Coperta OMV Petrom_RO-min2-min

Din 2013, sustinem mediul de business prin:

Servicii de consultanță pentru raportarea Non-financiară și de Sustenabilitate

Prin intermediul unor instrumente specifice, realizăm o cercetare complexă, colectăm și interpretăm o serie de date relevante, realizând în final un raport non-financiar.
În funcție de prioritățile fiecărei companii, procesul de consultare, în vederea întocmirii acestuia, se poate derula pe fiecare department sau linie de business, cât și la nivel general.
Pentru început, identificăm împreună cu organizația -
[ + ] Află mai mult

Servicii de formare profesională în sustenabilitate

 • Raportare non-financiară - O prezentare a cerințelor legislative pe care reprezentații companiei trebuie să le aibă în vedere, și în care îi ajutăm să înțeleagă etapele unui proces de raportare și cum pot fi maximizate beneficiile acestuia.
 • Manager CSR - Pregătire specială pentru gestionarea eficientă a tuturor aspectelor sustenabilității, inclusiv procesul de raportare non-financiară.

Servicii de formare profesională în dezvoltarea afacerilor

 • Project Management - Un curs comprehensiv de gestionare de proiect - teoretic, cât și practic. La finalul acestuia, participanții vor crea și vor dezbate o idee de proiect, în baza informațiilor primite.
 • Antreprenoriat - Un curs dedicat viitorilor antreprenori, care dețin deja o serie de competențe tehnice și de specialitate, fundamentale pentru succesul afacerii lor -
  [ + ] Află mai mult

Clientii noștri:

SIVECO_Romania_Logo_En_300dpi-min
OMV PETROM 1-min
Sigla_CCI_NEAMT-min
Oltchim_LogoVector-250×250-min
logo-romgaz-min
logo-salrom-min
logo-min
logo-dgaspc-min
logo brasov-min
ipacraiova-min

Contactează-ne:

Sunt de acord să primesc Comunicări de Marketing.