shutterstock_767626216-min

INNOVA Project Consulting, în parteneriat cu Institutul Bancar Roman, lansează seminarul Specialist în Raportare de CSR & Sustenabilitate (Directiva 2014/95/UE).

Seminarul va avea loc în București în perioada 30-31 martie 2017 la sediul Institutului Bancar Român. Acesta se adresează în primul rând specialiștilor de comunicare, de Corporate Social Responsibility sau altor persoane care sunt responsabile cu pregătirea şi realizarea raportului de dezvoltare durabilă sau a declarației nefinanciare, precum şi managerilor sau altor categorii de personal care participă la procesul de colectare a datelor care stau la baza raportării. Totodată, cursul se adresează și persoanelor cu atribuții de conducere, care doresc sa se familiarizeze cu acest proces și cu modul în care, conceptul de dezvoltare durabilă poate fi integrat în strategia de dezvoltare a firmei.

Continutul seminarului: • Respectarea şi implementarea principiilor de dezvoltare durabilă: descrierea principiilor, crearea unui sistem pentru gestionarea procesului, exemplu de bune practici. • Linii directoare şi metodologii internaționale pentru raportare: Global Reporting Iniţiative (G4), Accountability (AA 1000), ISO 26000, Integrating Reporting , ROBECOSAM (DJSI), Climate Disclosure Standards Board (CDSB), SA8000. • Identificarea aspectelor materiale şi a măsurilor de dezvoltare durabilă: analiza aspectelor materiale, stabilirea obiectivelor; consultarea stakeholderilor, realizarea şi implementarea planului de acțiune, exemplu de bune practici. • Elaborarea raportului de dezvoltare durabilă: colectarea si analizarea informațiilor, evaluarea nivelului de performanta, planul de Comunicare si Diseminare, follow-up, exemplu de bune practici. • Verificarea conformității raportului de dezvoltare durabilă.

Taxa de participare: 1500 lei/persoana (beneficiază de tarife speciale bancile, studentii si persoanele fizice, precum si organizatiile care trimit mai mult de doua persoane) PERSOANE DE CONTACT Mikaela Kets Coordonator Centru de evaluare Tel: 0748.886.805 e-mail: mikaela.kets@ibr-rbi.ro Roxana Lăzărescu Secretar economic Tel: 0748 886 846 e-mail: roxana.lazarescu@ibr-rbi.ro

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin

0 Comments

Leave your comment