fbpx
  • English
  • Română

Cursuri antreprenoriat

Competente antreprenoriale

Integrarea practicilor de dezvoltare durabila intr-o organizatie inseamna inceperea unui proces de gestionare a schimbarilor. In acest proces, este importanta alinierea resurselor umane de la fiecare nivel cu cerintele de dezvoltare durabila. Din acest motiv, oferim Cursul CSR Manager, Cursul de Raportare Non-financiara, dar si alte cursuri care integreaza aspecte legate de dezvoltare durabila.

Competente antreprenoriale

Obiectivul cursului

Cursul de Competente Antreprenoriale urmareste sprijinirea viitorilor antreprenori, care detin deja o serie de competente tehnice si de specialitate fundamentale pentru succesul afaceri lor, prin transmiterea unor cunostinte transversale fata de toate domeniile, cum ar fi: Marketing, Managementul financiar, Managementul resurselor umane, Comunicare, Sustenabilitate. Totodata, cursul ajuta partcipantii sa realizeze un Plan de Afaceri complex.

Structura cursului

  • Antreprenoriatul si antreprenorul;
  • Planul de afaceri, dezvoltarea afacerii si managementul afacerii;
  • Inovare sociala;
  • Implementarea solutiilor TIC;
  • Dezvoltare Durabila.

Durata cursului este de 42 ore. Acest curs se adreseaza persoanelor cu studii medii. La finalizarea cursului participantii vor primi un certificat de absolvire si supliment descriptiv, care atesta competentele dobandite.

Formatori

DSC_9308-min

Mihaela Croitoru este formator autorizat ANC cu experienta in furnizarea unor programe de formare complexe. Totodata, Mihaela detine o experienta practica in managementul afacerilor avand functia de Managing Partner in cadrul INNOVA Project Consulting. In ultimii ani, Mihaela a coordonat procesul de pregatire a Rapoartelor de Sustenabilitate pentru companii din diverse sectoare de activitate, cum ar fi: Petrol&Gaze, TIC, Minier, Chimic, etc.

DSC_9394-min

Gaetano Casale este formator cu experienta in furnizarea unor cursuri de formare profesionala la nivel avansat. In calitatea sa de Managing Partner in cadrul INNOVA Project Consulting, Gaetano are capacitatea sa transmita participantilor cunostintele sale privind gestionarea afacerilor. In ultimii ani, Gaetano a coordonat procesul de pregatire a Rapoartelor de Sustenabilitate pentru companii din diverse sectoare de activitate, cum ar fi: Petrol&Gaze, TIC, Minier, Chimic, Automotive, etc.

DSC_9648-min

Andrei Dragomir este consultant si formator specializat in gestionarea si dezvoltarea afacerilor in cadrul INNOVA. Andrei a acumulat o experienta profesionala de cca. 20 de ani in dezvoltarea afacerilor, in special a activitatilor de marketing si vanzari.

headshot-placeholder

Roxana Olaru Cusmalata a absolvit Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala din cadrul Universitatii Bucuresti in anul 2000 si detine o specializare post Universitara in Managementul Institutiilor Publice din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie Grigore T. Popa din Iasi. In cadrul INNOVA, Roxana participa in calitate de formator in diverse programe de formare profesionala.

headshot-placeholder

Marius Alexandru Carabat are o experienţa specifica in domeniul formarii profesionale a adultilor de mai bine de 10 ani. Astfel, Alexandru a furnizat in calitate de formator mai multe cursuri de formare pentru competente diverse in cadrul unor proiecte cu finantare europeana.

Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati la

office@innovaconsulting.ro +40.0371.024.168