fbpx
  • English
  • Română

Curs CSR Manager

www.innovaconsulting.ro

Integrarea practicilor de dezvoltare durabila intr-o organizatie inseamna inceperea unui proces de gestionare a schimbarilor. In acest proces, este importanta alinierea resurselor umane de la fiecare nivel cu cerintele de dezvoltare durabila. Din acest motiv, oferim Cursul CSR Manager, Cursul de Raportare Non-financiara, dar si  alte cursuri care integreaza aspecte legate de dezvoltare durabila.

CSR Manager

In contextul intrarii in vigoare a Directivei UE 95/2014 privind raportarea non-financiara, transpusa la nivelul fiecarui Stat Membru, rolul Managerului de Responsabilitate Sociala capata noi valente. Acesta va fi responsabil cu realizarea si implementarea intregii strategii de sustenabilitate a organizatiei, cu coordonarea implementarii proiectelor specifice de sustenabilite si de CSR, cu stabilirea resurselor necesare pentru implementarea strategiei si cu monitorizarea si raportarea progresului inregistrat.

Obiectivul cursului

Cursul urmareste pregatirea managerilor sa gestioneze in mod eficient, in cadrul unei organizatii, toate aspectele sustenabilitatii, inclusiv procesul de raportare non-financiara.

Acest curs se adreseaza Managerilor de Sustenabilitate/ CSR sau altor persoane cu atributii in acest domeniu.

Structura cursului

  • Rolul Managerului de Responsabilitate Sociala si criteriile de evaluare a performantei
  • Realizarea politicii si stategiei de Sustenabilitate
  • Gestionarea departamentului de Sustenabilitate
  • Coordonarea implementarii politicii si strategiei de Sustenabilitate, monitorizarea progresului inregistrat si raportarea performantelor de Sustenabilitate – Raportul Non-Financiar
  • Gestionarea procesului de implicare a partilor interesate

Durata cursului este de 40 ore. Acest curs se adreseaza persoanelor cu studii superioare. La finalizarea cursului participantii vor primi un certificat de absolvire pentru ocupatia de Manager de Responsabilitate Sociala (cod COR 325718), care atesta competentele dobandite.

Formatori

DSC_9308-min

Mihaela Croitoru este formator autorizat ANC cu experienta in furnizarea unor programe de formare complexe. Totodata, Mihaela detine o experienta practica in managementul afacerilor avand functia de Managing Partner in cadrul INNOVA Project Consulting. In ultimii ani, Mihaela a coordonat procesul de pregatire a Rapoartelor de Sustenabilitate pentru companii din diverse sectoare de activitate, cum ar fi: Petrol&Gaze, TIC, Minier, Chimic, etc.

DSC_9394-min

Gaetano Casale este formator cu experienta in furnizarea unor cursuri de formare profesionala la nivel avansat. In calitatea sa de Managing Partner in cadrul INNOVA Project Consulting, Gaetano are capacitatea sa transmita participantilor cunostintele sale privind gestionarea afacerilor. In ultimii ani, Gaetano a coordonat procesul de pregatire a Rapoartelor de Sustenabilitate pentru companii din diverse sectoare de activitate, cum ar fi: Petrol&Gaze, TIC, Minier, Chimic, Automotive, etc.

Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati la

office@innovaconsulting.ro +40.0371.024.168