fbpx
  • English
  • Română

Cursuri management

Manager Proiect

Integrarea practicilor de dezvoltare durabila intr-o organizatie inseamna inceperea unui proces de gestionare a schimbarilor. In acest proces, este importanta alinierea resurselor umane de la fiecare nivel cu cerintele de dezvoltare durabila. Din acest motiv, oferim Cursul CSR Manager, Cursul de Raportare Non-financiara, dar si alte cursuri care integreaza aspecte legate de dezvoltare durabila.

Manager Proiect

Obiectivul cursului

Acest curs are ca obiectiv transmiterea catre participanti a unor tehnici si metode eficiente pentru gestionarea unui proiect de la inceput pana la finalizare acestuia. Participantii vor putea pune in practica notiuni teoretice invatate in cadrul cursului prin elaborarea unei idei de proiect care va fi dezbatuta si analizata la finalul cursului. De asemenea, se vor aborda si aspecte legate de dezvoltarea durabila, care pot fi integrate in managementul unui proiect.

Obiectivul cursului

  • Stabilirea scopului proiectului
  • Stabilirea cerintelor de management integrat al proiectului
  • Planificarea activitatilor si jaloanelor proiectului
  • Gestiunea utilizarii costurilor si a resurselor operationale pentru proiect
  • Managementul riscurilor
  • Managementul echipei de proiect
  • Managementul comunicarii in cadrul proiectului
  • Managementul calitatii proiectului

Durata cursului este de 60 ore. Acest curs se adreseaza persoanelor cu studii superiore. La finalizarea cursului participantii vor primi un certificat de absolvire pentru ocupatia de Manager Proiect (cod COR 242101) si supliment descriptiv, care atesta competentele dobandite.

Formatori

DSC_9308-min

Mihaela Croitoru este formator autorizat ANC cu experienta in furnizarea unor programe de formare complexe. Totodata, Mihaela detine o experienta practica in managementul afacerilor avand functia de Managing Partner in cadrul INNOVA Project Consulting. In ultimii ani, Mihaela a coordonat procesul de pregatire a Rapoartelor de Sustenabilitate pentru companii din diverse sectoare de activitate, cum ar fi: Petrol&Gaze, TIC, Minier, Chimic, etc.

DSC_9394-min

Gaetano Casale este formator cu experienta in furnizarea unor cursuri de formare profesionala la nivel avansat. In calitatea sa de Managing Partner in cadrul INNOVA Project Consulting, Gaetano are capacitatea sa transmita participantilor cunostintele sale privind gestionarea afacerilor. In ultimii ani, Gaetano a coordonat procesul de pregatire a Rapoartelor de Sustenabilitate pentru companii din diverse sectoare de activitate, cum ar fi: Petrol&Gaze, TIC, Minier, Chimic, Automotive, etc.

DSC_9648-min

Andrei Dragomir este consultant si formator specializat in gestionarea si dezvoltarea afacerilor in cadrul INNOVA. Andrei a acumulat o experienta profesionala de cca. 20 de ani in dezvoltarea afacerilor, in special a activitatilor de marketing si vanzari.

Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati la

office@innovaconsulting.ro +40.0371.024.168