fbpx
  • English
  • Română

SUCCES

www.innovaconsulting.ro

O Sansa pentru Succes in Afaceri – SUCCES

INNOVA Project Consulting impreuna cu Camera de Comert si Industrie Neamt si Camera de Comert si Industrie Brasov, a implementat in perioaa februarie – decembrie 2015 proiectul O Sansa pentru Succes in Afaceri – SUCCES (POSDRU/176/3.1/S/150295), cofinantat din Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 -2013.

Implementarea proiectului SUCCES a urmarit cresterea ratei de ocupare in Regiunile de Dezvoltare Nord-Est si Centru prin dezvoltarea competentelor antreprenoriale ale 480 de persoane cu varsta peste 18 ani, si subventionarea a 48 de planuri de afaceri prin schema de ajutor de minimis “Sprijin pentru Antreprenori”.

In activitatiile proiectului au fost implicate 480 de persoane din Regiunile de Dezvoltare Nord-Est si Centru care au participat la un program de formare profesionala pentru dezvoltarea competentelor antreprenoriale cu componenta de dezvoltare durabila. Programul de formare a fost primul program de competente antreprenoriale din Romania care a integrat conceptul dezvoltarii durabile.